Ga terug
Frisse limoen cheesecake

Frisse limoen cheesecake

Porties 12 stuks

Ingrediƫnten
  

Bodem

  • 150 gram digestive biscuits
  • 70 gram gesmolten boter

Vulling

  • 2 avocados, rijp
  • 400 gram creamcheese Violife (vegan)
  • 2/3 kop poedersuiker
  • sap van 4 limoenen
  • limoenschil van 2 limoenen

Instructies
 

  • Maak de bodem door de biscuits te verkruimelen en te mengen met de gesmolten boter. Leg even apart.
  • Maak de vulling door de avocado, roomkaas, limoensap- en schil en poedersuiker in een blender te mengen op hoge snelheid.
  • Neem muffin vormpjes of een taartvorm van 20 cm en vul met de bodem. Druk goed aan. Doe er de vulling overheen en erop de limoenschil.
  • Leg in de koelkast voor zeker 10 uur of in de vriezer voor 4 uur.
Trefwoord avocado, Makkelijk, roomkaas, vegan, veganistisch