Vegan bosbessen cheesecake

Vegan bosbessen cheesecake
Spread the love
Vegan cheesecake

Vegan bosbessen cheesecake

Voorbereidingstijd 12 min
Bereidingstijd 10 min
Gang Nagerecht

Ingrediënten
  

  • 260 gram rauwe cashews weken in koud water
  • 60 ml kokosolie gesmolten
  • 120 ml kokosmelk volvet
  • 4 el limoensap
  • 1/3 kop ahornsiroop
  • 100 gram bosbessen (of ander fruit)

Bodem

  • 150 gram digestive biscuits
  • 70 ml gesmolten boter (flora)

Instructies
 

  • Week 260 gram rauwe cashewnoten in koud water voor minstens 12 uur lang
  • Maak eerst de bodem door de biscuits te verkruimelen en te mengen met de gesmolten boter. Doe het in een 20 cm taartvorm en leg even weg in de koelkast
  • Maak dan de vulling door de cashews, kokosolie, kokosmelk , ahornsiroop en limoensap te mengen in de blender tot het een egale massa is
  • Doe 2/3e van de vulling over de bodem en leg 15 minuten in de vriezer
  • Voeg 100 gram bosbessen of ander fruit toe aan de rest van de vulling en blend weer goed
  • Doe de tweede laag over de eerste laag en leg de cheesecake for minstens 6 uur in de vriezer
  • Haal de cheesecake 10 minuten voor het serveren uit de vriezer
Trefwoord bosbessen, cashews, cheesecake, kokos, Makkelijk, vegan, veganistisch


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *